Son dakika: Rusya'dan flaş Suriye açıklaması!

Son dakika haberi... `Rusya` Dışişleri Bakan Yardımcısı, Suriye'ye yönelik bundan sonra yapılacak herhangi bir saldırıya karşı koyacaklarını söyledi. Ryabkov, Duma'ya uygun bir Birleşmiş Milletler izni olmadan kimyasal `silah` uzmanlarının girişine izin verilmeyeceğini de belirtti

EGN57

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Rusya'nın bundan sonra Suriye'ye yönelik gerçekleştirilecek herhangi bir saldırıya karşı koyacağını söyledi.

ABD'nin yeni bir saldırı planı olmadığını düşündüklerini belirten Rus diplomat, yeni bir Amerikan saldırsının daha sert bir cevap için kışkırtıcı olacağını söyledi.

Öte yandan Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nün (OPCW) İngiliz delegasyonu, Suriye ve Rusya tarafından kimyasal gaz saldırılarının olduğu başkent Şam yakınlarındaki Doğu Guta'nın Duma ilçesine girmelerine izin verilmediğini açıkladı.

Sergey Ryabkov, İngiltere'nin kimyasal saldırı iddialarının odağındaki Duma'ya OPCW gözlemcilerinin girişine izin verilmediği iddialarına yanıt verdi. Ryabkov, Duma'ya uygun bir Birleşmiş Milletler izni olmadan kimyasal silah uzmanlarının girişine izin verilmeyeceğini belirtti.

OPCW'DEN ACİL TOPLANTI

Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü’nün (OPCW) Duma’da yaşanan kimyasal silah saldırısına ilişkin acil görüşme yaptığı belirtildi.

Avrupa medyasında diplomatik kaynaklara dayandırılan haberlerde, Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü’nün Suriye'nin Duma ilçesinde yaşanan şüpheli kimyasal saldırı konusunda acil görüşmeler başlattığı belirtildi. Toplantının basına kapalı düzenlendiği ifade edildi.

Öte yandan, İngiliz, Rus ve Fransız büyükelçilerin Lahey'deki Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nün merkezine geldiği belirtildi.

OPCW tarafından yapılan açıklamada, "Duma’da kimyasal silah kullanıldığına ilişkin iddialar hakkındaki gerçekleri tespit etmek için Suriye’de çalışmalara devam edilecek" ifadeleri kullanılmıştı.

Suriye rejimi, 7 Nisan gecesi Duma ilçesine kimyasal bir saldırı gerçekleştirmiş, saldırıda 78 sivil hayatını kaybetmiş, içinde kadın ve çocukların olduğu bin 500'den fazla sivil ise yaralanmıştı.


Bluetooth'a adını veren kralın hazinesi bulundu

Arkadaşının tekmesi, 10 yaşındaki çocuğu ölümden döndürdü
12345678
Öne ÇıkanlarDaha Fazlası >> Yeni fragman yayınlandı! Sinan ölecek mi? 14 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Ufak Tefek Cinayetler'den yeni tanıtım BİM 20 Nisan Aktüel ürünler kataloğu! TESKten "Emekli aylığı" talebi Detay Maxinet nedir? Kapatıldı mı? İşte il il taşeronların kadro sevinci Adı: Zehra yeni bölüm fragmanı Arka Sokaklar yeni bölümü neden yok?

EGN HABER YENİDEN AKTİF !!!

İran'dan ABD'ye askeri saldırı uyarısı

Meteoroloji'den sel ve dolu uyarısı

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold’un çıkış tarihi belli oldu!

Erdoğan Mesut Özil'in nikah şahidi oldu!

Putin'den Erdoğan'a övgü!

Emre Belözoğlu'dan flaş Fenerbahçe kararı! Gelecek sezon....

19 Mayıs'ı deniz altında kutladılar

İşte 'Kürşad' ve 40 çerisinin efsane hikayesi!

UEFA, Neymar'a 3 Maç Ceza Verdi

Muhammed Salah Çıktığı İlk 100 Maçta ...

Türkiye’nin en genç meclis üyesi adayı MHP Sarıyer’den

TESFED Zula Türkiye Kupası’nın Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu

Manuel Charr'ın unvanı geri verildi

Reynmen, YouTube Türkiye’nin tarihi rekorunu kırdı!

TCMB'den zorunlu karşılık açıklaması

TSK, Ege ve Doğu Akdeniz'de tatbikat

Son dakika transfer haberleri!

Acun Ilıcalı, 20 yaşındaki sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Ali Koç açıkladı! Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu