Fenerbahçe'nin ilk transfer girişimi...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekibin yönetimi Ersun Yanal'ın sunduğu transfer listesini onayladı. Listede 7 oyuncu bulunuyor. Adebayor ve Gomis'ten kötü haber geldi. Serdar Aziz, Fenerbahçe'nin radarına girdi. Pasalic iddiası gündemde. Stoper için Sadık, Rojo ve Çağlar atağı. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

EGN57

Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor forması giyen Sadık Çiftpınar için resmi teklifte bulundu. Beşiktaş'ın da istediği oyuncu için Sarı-Lacivertliler takas teklifi sundu. Sadık Çiftpınar'a 3,5 yıllık sözleşme öneren Fenerbahçe yıllık ise 1 milyon Euro teklif etti.

Fenerbahçe ilgileniyor

Galatasaray'da kendisine kulüp bulması istenen Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, "Oyuncum Beşiktaş'a ya da Fenerbahçe'ye gidebilir" dedi.

Gomis'ten yanıt geldi

Galatasaray'ın eski golcüsünü transfer etmek isteyen Fenerbahçe'ye Gomis'ten yanıt geldi. Gomis'in, Sarı-Lacivertliler'in teklifine, "İlginiz için teşekkür ederim ancak Galatasaray ile özel bir bağım var. Türkiye'de sadece Galatasaray'da forma giyerim" diyerek cevap verdiği ortaya çıktı.

"Adebayor satılık değil"

Başakşehir kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, adı Fenerbahçe'yle anılan Adebayor'un satılık olmadığını açıkladı.

Beşiktaş, Fenerbahçe'den önce davrandı

Rojo ve Çağlar atağı

Damien Comolli, Manchester United’lı Marcos Rojo ile Leicester’lı Çağlar Söyüncü’den birini kiralamak için İngiltere’ye gitmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, stoperini Ada’dan getirmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler’in sportif direktörü Damien Comolli, Ersun Yanal’ın onay verdiği iki isim için İngiltere’ye gidecek. Comolli, Marcos Rojo için Manchester United; Çağlar Söyüncü için ise Leicester’lı yetkililer ile bir araya gelecek.

Benzia'nın yerine Lallana

Comolli'nin Benzia'yı Lille'e geri göndermesi halinde, yerine Liverpool'dan Adam Lallana'yı getirmek istediği iddia edildi.

Ersun Yanal'ın listesi

Fenerbahçe'nin transferle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ersun Yanal'ın eksik mevkiler ve bu bölgeler için düşündüğü isimlerden oluşan raporu ortaya çıktı. Ali Koç'un hemen çalışmalara başlanmasını istediği transfer listesinde şu isimler yer alıyor.

1 numara Diego Lainez

18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Diego Lainez'in peşinde olan Fenerbahçe bu transfere geleceğe yatırım olarak da bakıyor. Meksika elkibi Club America'da forma giyen genç yıldız adayıyla ilgilenen sarı-lacivertliler, transfer için Hollanda devi Ajax'la çekişiyor.

Beşiktaş'la yollarını ayırmaya hazırlanan Tolgay, Fenerbahçe'de transfer listesinin üst sıralarındayer alıyor. 28 yaşındaki futbolcu  siyah beyazlı kulüple pazarlık masasına oturulacak.

4 numara Arber Zeneli

Heerenveen'deki kontratı sezon sonunda bitecek olan 23 yaşındaki Kosovalı sol kanat oyuncusu Arber Zeneli, gündemdeki kanat bölgesi adaylarından. Ara transfer dönemi için kiralık seçeneği masaya yatırılsa da genç yıldızın transferi sezon sonuna kalabilir.

5 numara Odio Ighalo

Çin ekibi Yatai ile sözleşmesini fesheden Odion Ighalo, Avrupa'ya dönmek istiyor. Nijeryalı forvet, sözleşmedeki 'ligden düşerse serbest kalır' maddesini hayata geçirerek serbest kalmıştı. Ighalo, Yatai'de forma giydiği 55 karşılaşmada 36 gol atarken, 8 de asist yaptı.

Yanal'ın diğer istekleri

Fenerbahçe'nin hocası, Benfica'da forma giyen Facundo Ferreyra'yı da yönetime iletti. Sportif Direktör Damien Comolli, 27 yaşındaki Arjantinli yıldızın kiralanması için Portekiz kulübüyle görüşmelere başlayacak.

Ersun Yanal'ın kadro dışı durumdaki Nabil Dirar'ın takıma kazandırılması yönünde talep geldi. Yanal, ekonomik olarak iyi bir transfer teklifi gelmemesi halinde Dirar'ın affedilmesini istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı, sağ bekte düşündüğü Dirar'ı tutarsa Şener'in takasa girmesine izin verdi.

Tecrübeli çalıştırıcı, sezon sonu kontratı bitecek Martin Skrtel'in takımda kalmasını istiyor. Ersun Yanal, Slovek stopere 2 yıllık yeni sözleşme önerilmesi gerektiğini söyledi. Daha önce yüksek maliyeti ve ilerlemiş yaşı nedeniyle bu oyuncuya yeni kontrat önerilmeyeceği belirtiliyordu.

YAZAN:EREN GÜNAY

EGN HABER YENİDEN AKTİF !!!

İran'dan ABD'ye askeri saldırı uyarısı

Meteoroloji'den sel ve dolu uyarısı

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold’un çıkış tarihi belli oldu!

Erdoğan Mesut Özil'in nikah şahidi oldu!

Putin'den Erdoğan'a övgü!

Emre Belözoğlu'dan flaş Fenerbahçe kararı! Gelecek sezon....

19 Mayıs'ı deniz altında kutladılar

İşte 'Kürşad' ve 40 çerisinin efsane hikayesi!

UEFA, Neymar'a 3 Maç Ceza Verdi

Muhammed Salah Çıktığı İlk 100 Maçta ...

Türkiye’nin en genç meclis üyesi adayı MHP Sarıyer’den

TESFED Zula Türkiye Kupası’nın Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu

Manuel Charr'ın unvanı geri verildi

Reynmen, YouTube Türkiye’nin tarihi rekorunu kırdı!

TCMB'den zorunlu karşılık açıklaması

TSK, Ege ve Doğu Akdeniz'de tatbikat

Son dakika transfer haberleri!

Acun Ilıcalı, 20 yaşındaki sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Ali Koç açıkladı! Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu